Проект рішення “Про дозвіл на оплату робіт згідно проведених закупівель по об’єкту Реконструкція скверу «Партизанської слави» у м. Овруч”

Проєкт

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

____________ сесія                                                                 VІІI скликання

від ___ _________ 2022 року                       №

Про дозвіл на оплату робіт згідно
проведених закупівель по об’єкту
Реконструкція скверу

«Партизанської слави» у м. Овруч

З метою забезпечення проведення реконструкції скверу «Партизанської слави» у м. Овруч та створення на його території постійно-діючої експозиції під відкритим небом «Музею історії Овруччини» вул. Героїв Майдану, м. Овруч, Житомирська область, враховуючи рішення Овруцької міської ради від 22.10.2021 року №922 “Про забезпечення ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах та передачу майна”, беручи до уваги те, що відділ з гуманітарних питань овруцької міської ради є структурним підрозділом Овруцької міської ради, а також результати проведених закупівель через систему «Prozorro» та відсутність можливості внесення змін щодо заміни замовника через відповідну систему,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради ___________________від _________ року, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Надати дозвіл на оплату робіт згідно проведеного аукціону з закупівель по об’єкту Реконструкція скверу «Партизанської слави» у м. Овруч та створення на його території постійно-діючої експозиції під відкритим небом «Музею історії Овруччини» вул. Героїв Майдану, м. Овруч, Житомирська область.
  2. Централізованій бухгалтерії відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради забезпечити у встановленому законодавством порядку оплату робіт згідно довідки та актів виконаних робіт по об’єкту Реконструкція скверу «Партизанської слави» у м. Овруч згідно закупівлі (загальна сума – 1 662 749 грн.00коп.), а саме:

2.1. Закупівля №UA-2021-11-05-004897-b «Реконструкція скверу «Партизанської слави» у м. Овруч та створення на його території постійно-діючої експозиції під відкритим небом «Музею історії Овруччини» вул. Героїв Майдану, м. Овруч, Житомирська область».

Договір №589 від 19.11.2021 року   сума  1 634 137,00 UAH з ПДВ;

ПІДРЯДНИК – ПРИВАТНА РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНА ФІРМА «КОМУНАЛЬНИК», код ЄДРПОУ 20425612.

2.2. Технічний нагляд за об’єктом «Реконструкція скверу «Партизанської слави» у м. Овруч та створення на його території постійно-діючої експозиції під відкритим небом «Музею історії Овруччини» вул. Героїв Майдану, м. Овруч, Житомирська область».

Договір №39/21т    сума  22 266,00 грн.

Виконавець : ФОП Невмержицький Микола Іванович, код  2268812852.

2.3. Авторський нагляд за об’єктом «Реконструкція скверу «Партизанської слави» у м. Овруч та створення на його території постійно-діючої експозиції під відкритим небом «Музею історії Овруччини» вул. Героїв Майдану, м. Овруч, Житомирська область»

Договір №38/21а    сума  6 346,00 грн.

Виконавець : ФОП Невмержицький Микола Іванович, код  2268812852.

Овруцький міський голова                                                           Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=