Проект рішення “Про призначення пільг особам з інвалідністю І-ІІ групи по зору Овруцької міської територіальної громади”

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.02.2022  року             №

Про призначення пільг особам з інвалідністю
І-ІІ групи по зору Овруцької міської

територіальної громади

З метою забезпечення соціального захисту громадян, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», керуючись Постановою Кабінету Міністрів «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», Порядком фінансування пільг на житлово-комунальні послуги особам з інвалідністю І-ІІ групи по зору, затвердженим рішенням сесії Овруцької міської ради від 26.01.2022 року № 1149,  виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Відповідно до отриманих документів та з метою виплати компенсації за спожиті житлово-комунальні послуги призначити пільги особам з інвалідністю І-ІІ групи по зору згідно додатку (додається).
  2. Пільги по оплаті за спожиті житлово-комунальні послуги особам з інвалідністю І-ІІ групи по зору призначити з 01 січня по 31 грудня поточного року.
  3. Центру надання соціальних послуг Овруцької міської ради здійснювати відшкодування витрат підприємствам – надавачам житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю І-ІІ групи по зору у межах норм, передбачених чинним законодавством.

 

 

Міський  голова                                                                       Іван КОРУД

 

Розмір тексту-+=