Привітання з Міжнародним жіночим днем!

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання, радості та тепла. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.
Чоловіки завжди схилятимуть голови перед вашою чарівністю та ніжністю. Ви – стимул і опора сильної статі, її надійний тил! Усе найдорожче, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою.
Дякую вам за Вашу доброту і турботу, за мудрість і терпіння, за те, що ви не тільки даруєте життя, а й наповнюєте його сенсом і красою.
У цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віру в краще, а також ділитися оптимізмом і підтримувати оточуючих, хоч би як не було важко це робити.
А насамперед варто привітати безстрашних та непереможних жінок військових, медиків, волонтерів – усіх тих, хто, ризикуючи життям, відстоює Україну у боротьбі з ворогом у тилу та на передовій
Низький уклін матерям, чиї діти зараз запекло борються за мир на нашій землі, щоденно прискорюють нашу з вами Перемогою.
Від всієї душі бажаю вам здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Нехай у вашому домі будуть спокій та добробут, а ваші серця будуть зігріті теплом, щирістю та повагою рідних і близьких. Миру вам, прихильності долі, здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій!
Зі святом весни вас, дорогі жінки! Хай ця весна принесе перемогу Україні та спокій в кожний дім.
Міський голова                                               Іван Коруд

 

Розмір тексту-+=