Рішення №494 виконкому міської ради “Про встановлення опіки/піклування над дітьми-сиротами *** та призначення опікуна/піклувальника”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 11.03.2022 року №494

Про встановлення опіки/піклування
над дітьми-сиротами *** та призначення

опікуна/піклувальника

Розглянувши подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 22.02.2022 №63 про встановлення опіки/піклування над неповнолітнім *** та  малолітньою *** та призначення над ними опікуна/піклувальника ***, який зареєстрована та проживає за адресою: вул.*** с. ***, Коростенського району, Житомирської області, керуючись ст.5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.п. 22,23,24,35,42 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008, №866 «Провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, беручи до уваги, що мати дітей ***, померла (свідоцтво про смерть серія *** №***, видане 27.01.2022 року Овруцьким відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Коростенському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), відомості про батьків дітей записані відповідно до частини першої ст135 Сімейного кодексу України, Рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради від 03.02.2022 року №464 «Про надання статусу дітей-сиріт ***», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити опіку/піклування над неповнолітнім *** та малолітньою ***.
  2. Призначити опікуном/піклувальником дітей ***, який зареєстрований та проживає за адресою: вул.*** с. ***, Коростенського району, Житомирської області та покласти на його відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток дітей.
  3. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                                 Іван Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=