Рішення №496 виконкому міської ради “Про встановлення піклування над дитиною-сиротою *** та призначення над ним піклувальника”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 11.03.2022 року №496

Про встановлення піклування
над дитиною-сиротою *** та

призначення над ним піклувальника

Розглянувши подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 22.02.2022 № 67 про встановлення піклування над неповнолітнім *** та призначення над ним піклувальника ***, яка зареєстрована та проживає за адресою: вул.*** с.***, Коростенського району, Житомирської області, керуючись ст.5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.п. 22,23,24,35,42 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008, №866 «Провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, беручи до уваги, що мати дитини ***, померла, відомості про батька дитини записані відповідно до частини першої ст135 Сімейного кодексу України, Рішення виконавчого комітету Словечанської сільської ради від 14.02.2022 року №16 «Про надання неповнолітньому *** статусу дитини-сироти, виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити піклування над неповнолітнім ***.
  2. Призначити піклувальником дитини ***, яка зареєстрована та проживає за адресою: вул.*** с. ***, Коростенського району, Житомирської області та покласти на її відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток дитини.
  3. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                                 Іван Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=