Привітання з професійним святом Днем працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Щорічно у третю неділю березня відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Цього року свято припадає на 20 березня.
З початку військової агресії Російської Федерації з 24.02.2022 року з метою забезпечення належного рівня життєдіяльності мешканців громади було забезпечено безперебійну діяльність комунальних підприємств Овруцької міської ради. Слюсарі та майстри залучались до облаштування укриттів (землянок, блок постів та розвезення гуманітарної допомоги). Працівники всіх комунальних підприємств Овруцької міської ради залучено до розбирання завалів будинків після бомбардувань в м. Овруч.
Не зважаючи на війну, завдяки вашим працьовитим рукам підтримується робота інженерних комунікацій, водопровідно-каналізаційного та шляхового господарства, проводиться ремонт житлового фонду та благоустрій території міста після авіаударів – це ті першочергові завдання, які ви цілодобово виконуєте щодня. Сьогодні важко уявити життя міста без роботи комунальних підприємств.
Хочу висловити всім Вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але такій необхідній для нас справі.
Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, душевного тепла, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру й злагоди Вам і Вашим родинам ! Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
Перемога буде за нами!
Овруцький міський                                 голова Іван Коруд
👉Так, напередодні свята, у цей нелегкий для країни час, Овруцький міський голова Іван Коруд відзначив працівників комунальних підприємств Овруцької міської ради грамотами міської ради.
Розмір тексту-+=