Привітання міського голови з світлим святом Великодня

Великдень  є одним з найважливіших церковних свят у році для кожного українця, незалежно від конфесійної приналежності.

У світлий день Воскресіння Христового звертаюся до кожного, хто чекає на перемогу українського народу над ворогом, перемогу добра над злом, життя – над смертю.

Нам вкотре доводиться відзначати свято Воскресіння у надзвичайних умовах. У попередні роки в умовах пандемії коронавірусу. В цьому році – під час війни, що внесла свої жорстокі корективи у звичний ритм нашого життя.

У час великих випробувань, ми робимо усе, аби на українській землі якнайшвидше закінчилось кровопролиття та повернувся мир і спокій у кожну домівку. Хто зі зброєю в руках, а хто в тилу – усі ви «на передовій» і кожен з нас наближає перемогу.

Саме завдяки щирій любові до рідної землі, мужності та силі духу Україна твердо протистоїть ворогу. Вдячний кожному з вас за терпіння, згуртованість і плідну працю у цей нелегкий для нашої країни час.

На жаль, далеко не всі українці зможуть відзначити свято Воскресіння Христового у колі рідних та близьких. Наші захисники зустрічатимуть його в окопах, тисячі людей – у підвалах, а для багатьох українців Великдень уже не настане ніколи.

Та переконаний: ворогу ніколи не вдасться перемогти народ, у серці якого живе потужна віра та щира молитва.

Вітаючи з Великоднем, зичу непохитної Христової віри, милосердя, любові, миру та Божої благодаті.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Слава Україні! Слава непереможному українському народові!

Міський голова                      Іван КОРУД

Довідково: Міський голова Іван Коруд 24 квітня, у день Воскресіння Христового, прийме від Коростенської районної військової адміністрації благодатний вогонь та доставить до Овруцької громади приблизно о 08:00 – 08:30 год. на площу Свободи м. Овруч для жителів Овруччини.

Розмір тексту-+=