Проект рішення ” Про хід виконання рішення «Про проведення весняного місячника з благоустрою на території Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 24.05.2022 року                №

Про хід виконання рішення
«Про проведення весняного місячника
з благоустрою на  території Овруцької

міської територіальної громади»

Заслухавши інформацію начальника Відділу ЖКГБ Редчиця О.П., керуючись п.п. 7 п.«а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 2 ч.2. ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника Відділу ЖКГБ Редчиця О.П про хід виконання Рішення «Про проведення весняного місячника з благоустрою на території Овруцької міської територіальної громади» взяти до уваги.
  2. Керівникам бюджетних установ Овруцької міської ради, що знаходяться в м. Овруч, організувати проведення заходів по прибиранню біля власних приміщень та на закріплених територіях до 28.05.2022 року.
  3. Старостам спільно з керівниками бюджетних установ Овруцької міської ради, що знаходяться в сільських населених пунктах громади, організувати проведення заходів по прибиранню біля власних приміщень та на територіях загального користування сільських населених пунктів відповідних старостинських округів до 28.05.2022 р.. Завершити заходи по прибиранню повалених дерев внаслідок буревію.
  4. Виконавчому комітету Овруцької міської ради здійснити заходи з прочищення берегів та русла (видалення чагарнику та аварійних зелених насаджень тощо) р. Норин біля шлюзу(дамби) відповідно до Рішення комісії з ТЕБіНС.
  5. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради (Дуб А.І.) забезпечити належний санітарний стан в місті до 28.05.2022 року.
  6. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради (Дуб А.І.) та старостам старостинських округів завершити прибирання кладовищ.
  7. Комунальним підприємствам Овруцької міської ради та старостам надавати допомогу власникам зруйнованих та пошкоджених будинків для проведення заходів по ліквідації негативних наслідків бомбардувань.
  8. Керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності під час проведення заходів забезпечити дотримання правил безпеки та вчасне реагування на сигнали систем цивільного оповіщення (сирени) учасниками заходів (перебування в захищених укриттях).
  9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника Відділу ЖКГБ Овруцької міської ради Редчиця О.П..

 

Міський голова                                                                      Іван КОРУД


Звіт благоустрій

 

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=