Привітання з Днем Європи!

Шановні жителі Овруцької громади!
Щороку в третю суботу травня Україна відзначає День Європи. На жаль, цьогоріч – виборюючи мир в усій Європі і захищаючи власні життя і європейські цінності в умовах повномасштабної війни.
Україна – єдина держава, яка не є членом ЄС, але День Європи відзначає на державному рівні. Нас об’єднують спільні цінності та історії всіх націй Європи. Це наші цінності свободи та демократії. Це високі стандарти життя, безпека, розвиток, взаємодопомога й підтримка. Це культура, наукові відкриття, чисті узбіччя, усвідомлення себе частиною майбутнього, а не минулого.
Цей день – це ще одна нагода подякувати європейським країнам та їх мешканцям за єдність, військову і гуманітарну підтримку у боротьбі з російськими окупантами, за прихисток для мільйонів українців. Овруцька міська рада висловлює особливу вдячність за підтримку в час війни країнам, які прихистили жителів Овруцької громади.
Сподіваємось, що вже найближчим часом Україна отримає статус кандидата у члени ЄС, адже українці щодня доводять свій вибір і вірність європейським цінностям!
Разом переможемо!
Ukraine is Europe!
Овруцький міський голова                            Іван КОРУД
Розмір тексту-+=