Тривають відновлювальні роботи у приватних та багатоквартирних будинках в м. Овруч. ВІДЕО

Овруч став одним з міст Житомирщини, яке чи не найбільше постраждало від російських бомбардувань. Вщент зруйновані приватні будинки, потрощений ЦНАП, пошкоджені вікна та двері, посічені осколками дахи – все це принесли українцям російські військові на крилах своїх літаків та ракет. Проте Житомирщина вистояла та продовжує відновлювати зруйновану та пошкоджену інфраструктуру.
Вже кілька тижнів будівельники ремонтують приватні та багатоквартирні будинки в Овручі, що на півночі Житомирщини. За цей час вдалося замінити вже понад 200 вікон, які були пошкоджені, а деякі взагалі повилітали від вибухових хвиль.
Підрядники на замовлення Житомирської військової адміністрації відновили вже понад 30 приватних будинків та більш як 100 квартир у багатоповерхівках Овруча.
Втім робота триває, адже від російських бомб та ракет постраждало багато будинків та адміністративних приміщень. Тож плануємо нарощувати темпи виконання робіт.
Наразі у пошкоджених будинках триває заміна вікон. Наступним етапом буде відновлення дверей та ремонт дахів, які пошкоджені через вибухи.
Розмір тексту-+=