Рішення №1278 від 26 травня 2022 року “Про внесення змін до Програми територіальної оборони, мобілізаційної готовності та комплектування, матеріально-технічної підтримки військових частин, підрозділів Міністерства оборони України на території Овруцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

РІШЕННЯ

Двадцять четверта сесія                                                     VIII скликання

від 26 травня 2022 року    № 1278

Про внесення змін до Програми
територіальної оборони, мобілізаційної
готовності та комплектування, матеріально-
технічної підтримки військових частин,
підрозділів Міністерства оборони України
на території Овруцької  міської територіальної

громади на 2021-2025 роки

Розглянувши лист 1-го Відділу Коростенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки №175 від 16.05.2022 р., на виконання Закону України «Про основи національного спротиву», Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (зі змінами), Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»,  Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні” (зі змінами), ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 23.05.2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Внести зміни до Програми територіальної оборони, мобілізаційної готовності та комплектування, матеріально-технічної підтримки військових частин, підрозділів Міністерства оборони України на території Овруцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Овруцької міської ради від 19.03.2021р. №243 (зі змінами, внесеними рішенням Овруцької міської ради від 15.02.2022 р. №1239) (далі – Програма):
  • Пункт 4 підрозділу II розділу VI доповнити підпунктом 4.5 такого змісту:

«4.5. Фінансування для оплати комунальних послуг та енергоносіїв».

  • Назву пункту 3 підрозділу III розділу VI Програми змінити та викласти в такій редакції:

«3. Заходи щодо підготовки у мирний час та під час воєнного стану до забезпечення охорони та оборони важливих об’єктів і комунікацій для виконання в особливий період завдань підрозділами територіальної оборони та іншими учасниками, що задіяні до заходів з оборони».

  • Пункт 4 підрозділу III розділу VI доповнити підпунктом 4.10 такого змісту:

«4.10. Придбання  паливно-мастильних матеріалів, талонів, технічних рідин, будматеріалів, лісоматеріалів  та іншого майна (предметів, обладнання, інвентарю, предметів довгострокового використання), яке необхідне для функціонування та реалізації заходів з оборони згідно потреб виконавців заходів; придбання послуг з перевезення, комунальних послуг та енергоносіїв тощо (за рахунок коштів бюджету Овруцької міської територіальної громади)».

  • Пункт 4 підрозділу III розділу VI доповнити підпунктом 4.11 такого змісту:

«4.11 Забезпечення паливно-мастильними, будівельними та лісоматеріалами, транспортними засобами, іншим необхідним майном шляхом надання інших субвенцій або шляхом передачі майна від Овруцької міської ради, відділів Овруцької міської ради, комунальними підприємствами, установами, закладами Овруцької міської ради за рішеннями Овруцької міської ради, або виконавчого комітету Овруцької міської ради, або Розпоряджень Овруцького міського голови».

  • Назву пункту 5 підрозділу III розділу VI Програми змінити та викласти в такій редакції:

«5. Оплата товарів та послуг для виконання заходів Програми».

  • Внести зміни до Додатку «ПОРЯДОК використання коштів бюджету Овруцької міської територіальної громади, передбачених для фінансування заходів Програми територіальної оборони, мобілізаційної готовності та комплектування, матеріально-технічної підтримки військових частин, підрозділів Міністерства оборони України на території Овруцької міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки» до Програми (далі- Порядок):
  • Пункт 3 Порядку доповнити підпунктом 3.4. такого змісту:

«3.4. На виконання заходів Програми може здійснюватися передача майна Овруцькою міською радою, відділами Овруцької міської ради, комунальними підприємствами, установами, закладами Овруцької міської ради до виконавців заходів та залучених до заходів підприємств, установ, організацій, закладів, фізичних осіб відповідно до рішень Овруцької міської ради, або виконкому Овруцької міської ради, або Розпоряджень Овруцького міського голови».

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М.

 

Міський голова                                                             Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=