Проект рішення “Про дозвіл на завершення чемпіонату Овруцької волейбольної ліги сезону 2021-2022 року та проведення змагань з футболу на Кубок Героя України Миколи Ващука, відповідно до затвердженого календаря змагань”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  16.06.2022 року         №

Про дозвіл на завершення чемпіонату
Овруцької волейбольної ліги сезону
2021-2022 року та проведення  змагань
з футболу на Кубок Героя України Миколи
Ващука, відповідно до затвердженого

календаря змагань

У відповідності до комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту Овруцької ТГ на 2020-2024рр., з метою проведення благодійної акції на підтримку ЗСУ в Овруцькій територіальній громаді, враховуючи клопотання голови ГО «Федерації футболу Овруччини» та голови ГО «Овруцька федерація волейболу» виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Голові ГО «Федерація футболу Овруччини» (Невмержицький М.С.) спільно із старостою Великохайчанського старостинського округу (Божок С.М.) організувати та провести змагання з футболу на Кубок Героя України Миколи Ващука – 19.06.2022 року серед футбольних команд Овруччини.
  2. Голові ГО «ФФО» (Невмержицькому М.С.) розробити відповідне Положення про змагання з футболу на Кубок Героя України Миколи Ващука.
  3. Старості Великохайчанського старостинського округу (Божок С.М.) здійснити підготовку футбольного поля в с. Велика Хайча для проведення змагань з футболу.
  4. ГО «Овруцька федерація волейболу» (Воробей Р.В.) організувати та провести завершення чемпіонату Овруцької волейбольної ліги сезону 2021-2022 року відповідно календаря змагань.
  5. Координацію роботи щодо підготовки та проведення змагань покласти на директора ДЮСШ Воробей Р.В.
  6. Виконавцям під час проведення заходів забезпечити дотримання правил безпеки та вчасне реагування на сигнали систем цивільного оповіщення (сирени) учасниками заходів (перебування в захищених укриттях).

 

Овруцький міський голова                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=