Проект рішення “Про надання дозволу на списання майна”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять шоста сесія                                                                       VІІІ скликання                                

від  24 червня 2022 року          №

Про надання дозволу на списання майна

Керуючись ст. 26, 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги звернення старости Хлуплянського старостинського округу щодо необхідності списання житлового будинку комунальної власності у с. Нагоряни, у зв’язку з його непридатністю для подальшого використання, враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії  міської ради з  питань  бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від _________ р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради на здійснення заходів зі списання нерухомого майна – приміщення будинку комунальної власності територіальної громади, розташованого за адресою: вул. Центральна, 32 у с. Нагоряни (інвентарний номер – 1013000535), первісна вартість – 31833,88 грн., знос – 31833,88 грн., залишкова вартість – 0,00 грн.
  2. Комісії зі списання майна Овруцької міської ради здійснити обстеження майна, вказаного у п.1 даного рішення, підготувати акт списання майна та подати на затвердження сесії міської ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунального власності виконавчого комітету Овруцької міської ради.

Овруцький  міський голова                                                    Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=