Проект рішення “Про затвердження детальних планів територій”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  п’ята  сесія                                                                       VІII  скликання

Від  24  червня  2022 року       №

Про затвердження детальних планів територій

Розглянувши детальні плани територій, керуючись ст. ст.. 16, 19, 21 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 34 ч.1  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги відсутність пропозицій громадськості до детальних планів територій при проходженні процедури врахування громадських інтересів, враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 23.02.2022р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити детальний план території, орієнтовною площею 0,1900 га, яка розташована по вул. Шваб О.С., 31-б у с. Заріччя Коростенського району Житомирської області, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
  2. Затвердити детальний план території площею 0,0100 га, яка розташована по вул. Героїв Майдану у м. Овруч, з метою опрацювання можливості продажу або продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах для будівництва аптеки.
  3. Затвердити детальний план території, орієнтовною площею 0,5000 га, яка розташована по вул. Тараса Шевченка, 106 у м. Овруч, з метою будівництва культової споруди.
  4. Затвердити детальний план території земельної ділянки, розташованої на території Кирданівського старостинського округу для індивідуального дачного будівництва.
  5. Виконавчому комітету Овруцької міської ради оприлюднити у двотижневий строк прийняте рішення в засобах масової інформації.

 

Міський голова                                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=