Привітали медичних працівників напередодні професійного свята!

Цієї неділі, 19 червня, відзначається День медичного працівника, вперше в історії незалежної України – у період воєнного стану. У період війни та поширення коронавірусної хвороби українці оцінили надважливість людей, які щоденно рятують чужі життя, часто ризикуючи власним.

Сьогодні, напередодні свята, Народний депутат України Володимир Арешонков,  перший заступник голови Коростенської РВА Сергій Кириченко, перший заступник голови Овруцької міської територіальної громади Володимир Гришковець, голова Словечанської сільської ради Володимир Трикиша, голова Гладковицької сільської ради Микола Буховець, директор КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради Валентина Шубан, директор КНП «Овруцький ЦПМСД» Олександр Шевчук привітали медичних працівників з професійним святом та подякували за щоденну важливу і нелегку працю, за зусилля і старання, за врятовані життя, за професіоналізм, витримку, терпіння та готовність прийти на допомогу. Відзначили грамотами та подяками лікарів міської лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги, середній та молодший медичний персонал, працівників екстренної (швидкої) медичної допомоги, технічних працівників.

«Вдячні усім вам за вірність професії, за те, що залишилися на робочих місцях і допомагаєте людям, адже у військових умовах робота медиків особливо важлива.  Нехай нас об’єднує віра і надія у якнайшвидшу перемогу і мир, хай повернуться додому живими й неушкодженими медики та рідні медпрацівників, які зараз перебувають на фронті», – сказав Володимир Гришковець.

Вітання, слова вдячності, квіти, подарунки – все сьогодні було для вас. Дякуємо вам, наші захисники у білих халатах, за вашу турботу, професіоналізм та відданість справі! Недарма кажуть, що медпрацівник це не професія, це спосіб життя. Тому, хай воно буде у вас щасливим і безхмарним. Легких вам трудових буднів, розуміння від людей і поваги від керівництва. Достатку і затишку у ваші родини.

Разом – до перемоги!

 

 

Розмір тексту-+=