Привітання з Днем медичного працівника!

З нагоди святкування Дня медичного працівника, колектив Овруцького будинку культури спільно з КНП “Овруцька міська лікарня”, хоче привітати всіх без винятку лікарів з цим важливим професійним святом.
В нашій державі працюють десятки тисяч відданих своїй роботі лікарів, фельдшерів, медичних сестер та акушерів, які назавжди пов’язали своє життя з медициною та залишаються вірними своїй справі навіть подекуди нехтуючи власним часом, сім’ями та достатком.
Праця медиків є однією з найбільш благородних та жертовних. У ваших руках — складна і відповідальна справа, здоров’я і майбутнє нашого народу. Ви супроводжуєте кожного з нас із народження та даруєте віру й надію. У час, коли людство постає перед новими викликами, коли щоденно під загрозою здоров’я кожного з нас, ви самовіддано й повсякчас перебуваєте на варті життя. День медичного працівника — це ще одна нагода висловити вам вдячність за щоденну відповідальну, важливу і нелегку працю, за ваші зусилля і старання, за врятовані життя.
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — дозвольте подякувати за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за здоров’я та життя людини.
Бажаємо Вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, спокою й достатку, радості в кожній миті, світлої долі, успіхів і подальших професійних здобутків!
З Днем медичного працівника!
Розмір тексту-+=