Рішення №530 виконкому міської ради “Про хід підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  16.06.2022 року                 №530

Про хід підготовки підприємств
житлово-комунального господарства
та об’єктів соціальної сфери до роботи

в осінньо-зимовий період 2022-2023 років

Обговоривши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П. про хід підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років згідно Плану заходів затвердженого рішенням виконавчого комітету від 24.05.2022 року № 512, виконком міської ради відмічає, що з даного питання проводиться певна робота.

З метою забезпечення стабільної роботи підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери в осінньо-зимовий період 2022-2023 рр., керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П. про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років взяти до відома.
  2. Директорам комунальних підприємств міської ради «Гарне місто», «Водоканал», «Овруч», «Відродження», керівникам КНП «Овруцька міська лікарня» та «Овруцький ЦПМСД», відділу з гуманітарних питань, відділу культури і туризму, відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, старостам старостинських округів, керівникам закладів освіти Овруцької міської ТГ забезпечити подальше виконання заходів, передбачених рішенням виконкому міської ради від 24.05.2022 року №512 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років».
  3. В порядку контролю питання підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років розглянути на черговому засіданні виконкому міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П..

Міський голова                                                                                Іван КОРУД


 Звіт. Про хід підготовки осінньо-зимовий період 2022-2023 років



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=