Рішення №546 виконкому міської ради “Про припинення дії договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності”

   

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  16.06.2022 року             №546

Про припинення дії договору оренди
індивідуально визначеного (нерухомого або іншого)

майна, що належить до комунальної власності

Заслухавши інформацію головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної виконавчого комітету Овруцької міської ради Горченка В.С. щодо використання орендованого приміщення фізичною особою ***, беручи до уваги розмір заборгованості по орендній платі, керуючись ст.ст. 782-783 ЦКУ, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Припинити з 26.06.2022 року дію Договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності № 657/19 від 25.07.2019 року (далі-Договір), укладеного між Овруцькою міською радою та фізичною особою *** на частину нежитлового приміщення колишнього сховища для техніки площею 155,8 кв.м., розміщеного за адресою: м. Овруч, вул.*** у зв’язку із закінчення строку, на який його було укладено, відповідно до п.10.6 Договору.
  2. Міському голові Коруду І. Я. підписати додаткову угоду про припинення договору оренди, зазначеного у даному рішенні та акт приймання – передачі.

 

Овруцький міський голова                                                          Іван  КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=