Рішення №549 виконкому міської ради “Про надання дозволу *** на дарування частини житлового будинку онуку”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від   16.06.2022  року      № 549

Про надання дозволу ***
на дарування частини

житлового будинку онуку

          Розглянувши заяву гр. ***, протокол Комісії з питань захисту прав дитини від 15.06.2022 року № 5, керуючись ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 32 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей», ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування»,  постановою Кабінету Міністрів України   від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл *** на дарування 57/100 частин житлового будинку та земельної ділянки площею 0,0317 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, що знаходяться в місті *** Коростенського району Житомирської області по вулиці *** за №***, своєму онукові: малолітньому ***. Права дитини, при цьому, порушені не будуть.
  1. Уповноважити матір, ***, здійснювати юридичні дії від імені сина, ***, під час підписання договорів дарування 57/100 частин житлового будинку та земельної ділянки площею 0,0317 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, що знаходяться в місті *** Житомирської області по вулиці *** №***.
  2. Рекомендувати заявнику, ***, надати органу опіки та піклування Овруцької міської ради копії договорів дарування.

 

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=