У рамках програми відновлення пошкоджених об’єктів соціальної сфери та житлового фонду Овруцької громади розпочато роботи по заміні покрівельного матеріалу (частково та повністю) по об’єктах:

  • Овруцька музична школа
  • Центр надання адміністративних послуг Овруцької міської ради
  • Багатоквартирний будинок по вул. Героїв Майдану, 42

Довідково: Внаслідок бомбардування Овруцької громади було пошкоджено будівлі соціальної інфраструктури, 29 багатоповерхових та 159 приватних будинків, 24 з яких зазнали значних руйнувань. На даний час проведено обстеження  пошкоджень, тривають роботи по заміні віконних блоків та покрівель пошкоджених будівель.

Відтак, встановлено віконні блоки у 18 приватних будинках та проведено роботи по встановленню віконних блоків та склінню вікон в 142 квартирах. Відремонтовано шиферну покрівлю у 6 багатоквартирних та 8 приватних будинках, м’яку рубероїдну покрівлю у 5 багатоквартирних будинках.

Зокрема, за кошти міського бюджету та силами КП «Гарне місто» виконано наступні відновлювальні роботи:

  1. Встановлено скло в дерев’яних рамах загальною площею 600 м² в 68 квартирах та на сходових клітинах в 9 багатоквартирних житлових будинках.
  2. Встановлено скло в дерев’яних рамах у 22 будинках по селах громади.
  3. Відремонтовано 2250 м² шиферної покрівлі та 480 м² м’якої рубероїдної покрівлі.

Окрім того, надано 230 шт. азбестоцементних хвилястих листів (шиферу) на 15 приватних житлових будинків та надано допомогу у відновленні покрівель.

Розмір тексту-+=