Останній дзвоник у закладах освіти Овруцької громади 2022 року

Закінчився 2021 / 2022 навчальний рік. Рік, який ніхто з нас не забуде ніколи. У 2022 році останній дзвоник проходить в умовах війни. У такий складний і важкий час для нашої країни для учнів Овруцької громади останній дзвоник все ж таки пролунав. У закладах освіти громади протягом трьох днів з 24.06. по 26.06.2022 року відбулися урочисті шкільні лінійки на честь свята останнього дзвоника. Привітати випускників та учнів із закінченням навчального року завітали міський голова, заступники міського голови та начальники відділів Овруцької міської ради.
 У цьому році успішно закінчили початкову школу 409 учнів, базову – 389 учнів, здобули повну загальну середню освіту 193 учні (з них 25 – отримали золоту та 6 – срібну медалі). У закладах освіти Овруцької міської ТГ працює 554 педагогічних працівників, які навчають та виховують 3785 учнів. За Програмою «Обдарована молодь» Овруцькою міською радою виділенні кошти в сумі 59 500 грн. для випускників, які закінчили заклади освіти Овруцької громади та нагороджені золотими і срібними медалями. Вищезгадані випускники отримали сертифікати на отримання 1000 грн. Також вручені сертифікати на 2000 грн., 1500 грн., та 1000 грн. переможцям предметних олімпіад та переможцям захисту наукових робіт МАН.
Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшний період нашої історії. Сьогодні кожен учень відчуває на собі величезну відповідальність, як за своє майбутнє, так і за майбутнє України.
Раніше, ще до війни, напередодні канікул діти мріяли про далекі подорожі, відпочинок у бабусі в селі, про гори і про море. Але цього року не такі думки. Сьогодні вони мріють про Перемогу над російськими загарбниками та без страху гуляти і відпочивати на вулиці. Учні, які вимушено покинули свої домівки, мріють повернутись додому. Всі хочуть, щоб все було так, як колись, у мирний час. І ми віримо, що Перемога обов’язково буде.
Тож бажаємо всім школярам та випускникам міцного здоров’я, віри та впевненості у завтрашньому дні, успіхів, злагоди, щастя в домівках, миру в Україні!
Розмір тексту-+=