Проект рішення “Про надання дозволу виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  шоста   сесія                                                                   VІII  скликання

(позачергова)

Від   12  липня   2022 року          №

Про надання дозволу виконавчому
комітету Овруцької міської ради
на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки

в комунальну власність

    Заслухавши інформацію начальника відділу регулювання земельних відносин та юридичного забезпечення Черниша П.В. щодо необхідності формування земельної ділянки для будівництва та обслуговування дошкільного закладу освіти, керуючись ст. 12, ст. 79¹, Земельного кодексу України,  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Овруцької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність із земель житлової і громадської забудови, орієнтовною площею 1,0000 га, яка розташована по вул. Прикордонна в м. Овруч, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код. 03.02 відповідно до КВЦПЗ).
  2. Виконавчому комітету Овруцької міської ради звернутися до землевпорядної організації для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність, погодити проект відповідно до діючого Земельного кодексу України та надати на розгляд чергової сесії міської ради.

 

Міський голова                                                                             Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=