Проект рішення “Про удосконалення внутрішньобудинкових електромереж та підвальних приміщень в багатоквартирних будинках м. Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 26.07.2022 року                         №

Про удосконалення внутрішньобудинкових
електромереж та підвальних приміщень в

багатоквартирних будинках м. Овруч

Заслухавши інформацію директора управляючої компанії КП «Гарне місто» Овруцької міської ради Павла Грищенка, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами утримання жилих будинків та прибудинкових територій затверджених Наказом Держитлокомунгоспу України від 17.05.2005 року № 76, Правилами улаштування електроустановок затверджених Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 21.07.2017 року № 476,   виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію директора управляючої компанії КП «Гарне місто» Овруцької міської ради Павла Грищенка взяти до уваги.
  2. Директору управляючої компанії КП «Гарне місто» Овруцької міської ради (Грищенко П.А.):

2.1. здійснити обстеження внутрішньобудинкових електромереж та підвальних приміщень в багатоквартирних будинках м. Овруч до 10.08.2022 року;

2.2. За результатами проведеного обстеження привести внутрішньобудинкові електромережі у відповідність до вимог нормативних документів та здійснити прибирання підвальних приміщень до 20.09.2022 року;

2.3. Про здійсненні заходи проінформувати виконавчий комітет Овруцької міської ради на черговому засіданні в вересні 2022 року.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника Відділу ЖКГБ Овруцької міської ради Редчиця О.П..

 

             Міський голова                                                                  Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=