Рішення №589 виконкому міської ради “Про влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, *** на повне державне утримання в Житомирський агротехнічний коледж”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 27.07.2022 року                 №589

Про влаштування дитини, позбавленої
батьківського піклування, ***
на повне державне утримання в

Житомирський агротехнічний коледж

Розглянувши подання служби у справах дітей  Овруцької міської ради від 27.07.2022 року №158 щодо влаштування на повне державне утримання дитини, позбавленої батьківського піклування, *** в Житомирський агротехнічний коледж, відповідно до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини (протокол №7 від  27.07.2022 року), виконавчий комітет

В И Р І Ш И В:

  1. Після зарахування неповнолітньої ***, до Житомирського агротехнічного коледжу влаштувати на повне державне утримання з 01 вересня 2022 року.
  2. Рекомендувати адміністрації Житомирського агротехнічного коледжу (в особі директора Тимошенко М.М.) посилити контроль за вихованням, навчанням та розвитком ***, забезпечити її права на проживання в гуртожитку Житомирського агротехнічного коледжу.
  3. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=