Рішення №597 виконкому міської ради ” Про розгляд клопотання КП «Овруч» Овруцької міської ради про видачу ордеру на службовий житловий будинок”

 

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 27.07.2022 року           №597

Про розгляд клопотання КП «Овруч»
Овруцької міської ради про видачу

ордеру на службовий житловий будинок

Розглянувши клопотання КП «Овруч» від 26.07.2022 року № 2 про видачу ордеру на заселення службового житлового будинку майстру відділу з обслуговування об’єктів освітлення та доріг КП «Овруч» Овруцької міської ради ***., керуючись ст.ст. 121,122 Житлового кодексу України, ст. 30 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Задовольнити клопотання комунального підприємства «Овруч» Овруцької міської ради від 26.07.2022 року № 2 про видачу ордеру на заселення службового двокімнатного житлового будинку № ** жилою площею 27,5 кв.м. по вул.*** в с. *** Коростенського району майстру відділу з обслуговування об’єктів освітлення та доріг ***.
  2. Видати ордер гр. ***, майстру відділу з обслуговування об’єктів освітлення та доріг комунального підприємства «Овруч» Овруцької міської ради на заселення службового двокімнатного житлового будинку № ** жилою площею 27,5 кв.м. по вул. *** в с. *** Коростенського району, склад сім’ї – 1 особа.

Овруцький міський голова                                                       Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=