Проект рішення “Про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

 Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  восьма  сесія                                                                     VІІI скликання

Від  23  серпня  2020  року      №

Про встановлення строкового особистого
земельного сервітуту на  право розміщення
тимчасової споруди на земельну ділянку

комунальної власності

Розглянувши клопотання ТОВ «Інтер Еко Технологія» про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, керуючись ст.ст.. 98-102, 125, 126 Земельного  кодексу  України, ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 21.10.2011 року № 244, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Встановити строковий особистий земельний сервітут терміном на 1 рік на земельну ділянку площею 0,0090 га, кадастровий номер 1824210100:01:009:0472, яка розташована по вул. Київська (з північно-західної сторони земельної ділянки по вул. Київській, 131), на користь   ТОВ «Інтер Еко Технологія».

         Вид сервітуту – право розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

  1. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І.Я., укласти з ТОВ «Інтер Еко Технологія» договір про встановлення строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди.
  2. Встановити ТОВ «Інтер Еко Технологія» плату за сервітутне користування 1 м2 земельної ділянки у розмірі 50 відсотків від базової вартості 1 м2 нормативної грошової оцінки земель міста в рік.
  3. ТОВ «Інтер Еко Технологія» зареєструвати  право сервітуту на земельну ділянку відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”.
  4. ТОВ «Інтер Еко Технологія» провести благоустрій території прилеглої до тимчасової споруди.
  5. ТОВ «Інтер Еко Технологія» звернутися до суб’єкта підприємницької діяльності, який має відповідну ліцензію, для розроблення схеми благоустрою прилеглої території та надати на розгляд чергового засідання виконавчого комітету.
  6. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до управління у Коростенському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області в п’ятиденний строк з дня його прийняття.

 

Міський голова                                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=