Проект рішення “Про припинення права розпорядження та зняття з балансу Овруцької міської ради житлового будинку по вул. Церковна, 18 в с. Левковичі Левковицького старостинського округу”

 

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять восьма сесія                                               VІІІ скликання

від  23 серпня 2022 року       №

Про припинення права розпорядження
та зняття з балансу Овруцької міської ради
житлового будинку по вул. Церковна, 18

в с. Левковичі Левковицького старостинського округу

Розглянувши заяву гр. Левківського М.Г. від 08.08.2022 р. № Л-434/02-13  щодо прохання зняття з балансу міської ради житлового будинку за адресою: вул. Церковна,18, с. Левковичі, який належить йому на праві приватної власності на підставі свідоцтва про право на спадщину від 26.01.2022 року, серія та номер: 1-33, виданого Чономорською міською державною нотаріальною конторою Одеської області, враховуючи лист Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації від 14.09.2021 р. № 07/09-10/3162-Л щодо зняття гр. Левківського М.Г. з черги громадян, які знаходяться на обліку в управлінні соціальної політики Коростенської РДА для отримання грошової компенсації за втрачене майно за рішенням суду, відповідно до Порядку виплати компенсації громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забрудненої території, затвердженого постановою Кабміну від 18.11.2009 р. №1243, Порядку припинення розпорядження житловими приміщеннями, що перебувають на балансі Овруцької міської ради, набутого в порядку виплати компенсації громадянам за втрачене нерухоме майно у разі відселення або самостійного переселення з радіоактивно забрудненої території, затвердженого рішенням Овруцької міської ради від 23.11.2021 р. № 1028, ст. 35 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 19.08.2022 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Овруцькій міській раді припинити право розпорядження житловим будинком (інвентарний номер 1013202253), що знаходиться за адресою: Церковна,18, с. Левковичі, Левковицький старостинський округ, Овруцька ТГ, Коростенський район, Житомирська область.
  2. Передати житловий будинок, вказаний у пункті 1 даного рішення, громадянину Левківському Миколі Григоровичу, що проживає за адресою: вул. Шиманчуки 29, с. Левковичі, Коростенський район, Житомирська область.
  3. Доручити Овруцькому міському голові підписати акт приймання-передачі житлового будинку, вказаного у пункті 1 даного рішення.
  4. Відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності (Давидюк К. М.) провести відповідні операції в реєстрі бухгалтерського обліку у встановленому законодавством порядку.

 

Овруцький міський голова                                                          Іван Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=