Проект рішення “Про затвердження акту списання житлового будинку комунальної власності Овруцької міської територіальної громади по вул. Центральна, 32 у с. Нагоряни”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять восьма сесія                                      VІІІ скликання                               

від  23 серпня  2022 року       №

Про затвердження акту списання
 житлового будинку  комунальної
власності Овруцької міської
територіальної громади по

вул. Центральна, 32 у с. Нагоряни

     Розглянувши Інформаційну довідку КП «Коростенське МБТІ» від 14.07.2022 року №160 (код ЗКПО 03343953) щодо  непридатного для проживання та для подальшого використання вищевказаного житлового будинку комунальної територіальної громади, що знаходиться за адресою: вул. Центральна, 32 у с. Нагоряни, враховуючи рішення Двадцять п’ятої сесії  Овруцької міської ради  від 24.06.2022 року №1332 «Про надання дозволу на списання майна», керуючись ст.ст. 26, 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 00.08.2022 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити акт списання основних засобів – житлового будинку комунальної власності територіальної громади, розташованого за адресою: вул. Центральна, 32 у с. Нагоряни (акт додається).
  2. Старості Хлуплянського старостинського округу (Левківський В.І.) організувати заходи з демонтажу вищевказаного будинку.
  3. Відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності (Давидюк К.М.) провести відповідні операції в реєстрі бухгалтерського обліку та оприбуткувати матеріали від демонтажу конструктивних елементів нежитлових приміщень.

 

Овруцький міський голова                                                   Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=