Рішення №622 виконкому міської ради “Про розгляд клопотання КНП «Овруцький ЦПМСД» про надання дозволу орендарю на укладення договору суборенди”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  18.08.2022 року           №622

Про розгляд клопотання КНП «Овруцький ЦПМСД»
про  надання дозволу орендарю на укладення

договору суборенди

Розглянувши лист директора КНП «Овруцький ЦПМСД» від 09.08.2022 року № 637 про розгляд питання щодо можливості надання дозволу орендарю ТОВ «Первоцвіт-Фарм» на здачу в суборенду орендованого майна по вул. Т.Шевченка,41 в м. Овруч, керуючись ст.22 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», ст. 288 Господарського кодексу України, ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком  міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Надати погодження орендодавцю КНП «Овруцький центр первинної медико-санітарної допомоги» (Шевчук О.І) на надання дозволу орендарю ТОВ «Первоцвіт-Фарм» на укладення договору суборенди орендованого майна з ТОВ «Нова Надія» – частини нежитлового приміщення по вул. Т.Шевченка,41 в м.Овруч площею 68,9 кв.м. на підставі договору оренди № 791-6/19 від 06.12.2019 року, укладеного між орендодавцем КНП «Овруцький центр первинної медико-санітарної допомоги» та орендарем ТОВ «Первоцвіт-Фарм» за умови дотримання вимог, встановлених законодавством, щодо здійснення передачі майна в суборенду.

 

Овруцький міський голова                                                    Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=