Рішення №623 виконкому міської ради ” Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  18.08.2022 року         №623

Про присвоєння та  зміну адрес об’єктам будівництва,
об’єктам нерухомого майна на території Овруцької

міської  територіальної громади

Розглянувши звернення громадян та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • Нежитловій будівлі, яка належить до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади, розташованій за адресою: вул. Центральна,6 в с. Острови Коростенського району Житомирської області – з номера «6» по вулиці Центральна в с. Острови Коростенського району Житомирської області на номер «6-А» по вулиці Центральна в с. Острови Коростенського району Житомирської області.
  1. Присвоїти адреси:
  • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «24» по вулиці Шваб О.С. в с. Заріччя, Овруцька ТГ, Коростенського району Житомирської області.
  • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «4» по вулиці Молодіжна в с. Корчівка Коростенського району Житомирської області.
  • Нежитловій будівлі магазину загальною площею 50,6 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «2» по вулиці Юрія Немирича в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
  • Житловому будинку загальною площею 82,8 кв.м., що що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «2/1» по вулиці Юрія Немирича в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
  • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. *** – номер «7» по вулиці Центральна в с. Мамеч Коростенського району Житомирської області.

 

Овруцький міський голова                                                  Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=