Рішення №1429 від 23.08.2022 року “Про прийняття майна у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

 Овруцька міська рада

   Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять восьма сесія                                                 VІІI скликання

від  23 серпня 2022  року     № 1429

Про прийняття майна у комунальну
власність Овруцької міської

територіальної громади

      Розглянувши Протокол інвентаризаційної комісії Овруцької міської ради від 19.08.2022 р., з метою забезпечення належної експлуатації гідротехнічної споруди, враховуючи лист Басейнового управління водних ресурсів річки Прип’ять Державного агенства водних ресурсів України від 15.08.2022 р. № 01-993, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Протокол інвентаризаційної комісії Овруцької міської ради від 19.08.2022 р. (додається).
  2. Прийняти у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади Шлюз-регулятор та на баланс Овруцької міської ради за залишковою вартістю 0 (нуль) грн.
  3. Передати майно комунальної власності Овруцької міської територіальної громади з балансу Овруцької міської ради у господарське відання та на баланс Комунального підприємства «Водоканал» Овруцької міської ради, а саме  Шлюз-регулятор – 1 шт. за залишковою вартістю 0 (нуль) грн.
  4. Комунальному підприємству «Водоканал» Овруцької міської ради (Латаш О.А.), відділу бухгалтерського обліку, консолідованої звітності та комунальної власності міської ради (Давидюк К.М.) забезпечити у встановленому законодавством порядку здійснення передачі майна, вказаного у пункті 2 даного рішення.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та заступника міського голови Рибинську Н.М.

 

Овруцький міський голова                                                 Іван КОРУД


Додаток до рішення



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=