Проект рішення “Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять перша  сесія                                                                        VІІI  скликання

Від  23  вересня  2022 року      №

Про внесення змін до договору

оренди земельної ділянки

Розглянувши клопотання гр. Власової Г.М. про внесення змін до договору оренди землі у зв’язку з припиненням діяльності фізичної особи-підприємця, керуючись ст. 12, ст. 206 Земельного кодексу України, ст. 21 Закону України «Про оренду землі», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від __.09.2022 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до договору оренди землі від 13.09.2013р., кадастровий номер земельної ділянки – 1824210100:01:013:0343, площею 0,0030га, яка розташована по вул. Виговського, 24-а в м. Овруч, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, таким чином:

В тексті договору змінити дані про Орендаря, замінивши слова  «фізична особа-підприємець Власова Галина Миколаївна» словами «громадянка України Власова Галина Миколаївна»

  1. Овруцькій міській раді, в особі міського голови Коруда І. Я., укласти з гр. Власова Галина Миколаївна додаткову угоду до вказаного договору оренди землі.
  2. Гр. Власовій Г.М. провести державну реєстрацію додаткової угоди до договору оренди землі в термін передбачений чинним законодавством України.
  3. Виконавчому комітету Овруцької міської ради надати дане рішення до відділу в Овруцькому районі Головного Управління Держгеокадастру у Житомирській області протягом п’яти днів з дня його прийняття.

 

Міський голова                                                                          Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=