Проект рішення “Про затвердження детальних планів територій”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять  дев’ята  сесія                                                                     VІII  скликання

Від  23  вересня  2022 року       №

Про затвердження детальних планів територій

Розглянувши детальні плани територій, керуючись ст. ст. 16, 19, 21 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 34 ч.1  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги відсутність пропозицій громадськості до детальних планів територій при проходженні процедури врахування громадських інтересів, враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від __.09.2022 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити детальний план території, орієнтовною площею 0,0564 га, яка розташована по вул. Тараса Шевченка, 60/11 у м. Овруч Коростенського району Житомирської області, з метою об’єднання земельних ділянок з кадастровими номерами 1824210100:01:012:0426 та 1824210100:01:012:0857 та зміни цільового призначення новоутвореної земельної ділянки з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», а також отримання містобудівних умов та обмежень реконструкції магазинів.
  2. Затвердити детальний план території земельної ділянки, яка розташована на території Ігнатпільського старостинського округу, Коростенського району Житомирської області, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
  3. Виконавчому комітету Овруцької міської ради оприлюднити у двотижневий строк прийняте рішення в засобах масової інформації.

 

Міський голова                                                                                  Іван КОРУД

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=