Проект рішення міської ради “Про передачу Свято-Василівському жіночому монастирю у м. Овруч приміщення розташованого по вулиці Червоноармійська, 6а у м.Овручі, яке є власністю територіальної громади міста і знаходиться на балансі Овруцької міської ради.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

 Дев’ята   сесія                                                                          VІІ  скликання

Від 14 квітня 2016 року        №

Про передачу Свято-Василівському жіночому монастирю у м. Овруч приміщення розташованого по вулиці Червоноармійська, 6а  у м.Овручі, яке є власністю територіальної громади міста і знаходиться на балансі Овруцької міської ради.

Розглянувши клопотання Свято-Василівського жіночого монастиря від 08.04.2016 року за № 01, заслухавши інформацію завідуючої відділом приватизації Мошковської Т.В. про передачу Свято-Василівському жіночому монастирю приміщення по вулиці Червоноармійська, 6а,  яке є комунальною власністю територіальної громади міста і знаходиться на балансі Овруцької міської ради, керуючись ст.ст.. 26 ,60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,рі-шення30-ої сесії шостого скликання Овруцької міської ради « Про затвердження по-рядку  списання комунального майна  територіальної громади м.Овруч», враховуючи рекомендації  спільного засідання постійних  комісій міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій та питань містобудування, житлово-комунального господарства,благоустрою та землекористування, комісії з питань  продажу земельних ділянок, об’єктів комунальної власності та організації торгів, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Передати безоплатно у власність Свято-Василівського жіночого монастиря приміщення по вулиці Червоноармійська, 6а, яке є комунальною власністю територіальної громади міста і знаходиться на балансі Овруцької міської ради.

       1.1. Зобов’язати Свято-Василівський жіночий монастир додержуватись санітарних, противопожежних та екологічних норм в вищевказаному приміщенні та на прилеглій території до приміщення.

  1. Фінансово-економічному відділу (Рибинська Н.М.) оформити акт прийому-передачі вищевказаного об’єкту та внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку.
  2. Провести реєстрацію речових прав на нерухоме майно за рахунок коштів Свято-Василівського жіночого монастиря.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету,комунальної власності та залучення інвестицій та першого заступника міського голови Дяченка А.М., дане рішення виконати в місячний термін.

Міський голова                                                                                         І.Я.Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=