Рішення № 241 від 14 квітня 2016 року “Про затвердження на посади заступника міського голови -начальника фінансово-економічного відділу, заступника міського голови -начальника відділу житлово-комунального господарства та реєстрації, керуючого справами -начальника загального відділу міської ради”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Дев’ята  сесія                                                                                          VІІ скликання

від 14 квітня  2016 року            № 241

Про затвердження на посади заступника міського голови-начальника фінансово-економічного відділу, заступника міського голови – начальника відділу житлово-комунального господарства та реєстрації, керуючого справами – начальника загального відділу міської ради

         Відповідно до ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та ст. 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні”, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити на посаду заступника міського голови – начальника відділу житлово-комунального господарства та реєстрації Зубрійчук Тетяну Іванівну з 15 квітня 2016 року.
  1. Затвердити на посаду заступника міського голови – начальника фінансово економічного відділу Рибинську Наталю Михайлівну з 15 квітня 2016 року.
  1. Затвердити на посаду керуючої справами виконкому міської ради – начальника загального відділу Іванову-Ющенко Ларису Володимирівну з 15 квітня 2016 року.

Міський голова                                                                            І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=