Рішення №77 виконкому міської ради “Про розгляд інвестиційних проектів.”

2016-05-03_214511

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  26 травня 2016 р      № 77

Про розгляд інвестиційних проектів.

На території міста існують ряд недобудов та приміщень, в яких можливо провести роботи з реконструкції даних приміщень та використовувати в подальшому за призначенням. Оскільки у місті є потреба в житлі, що в свою чергу призвело до прийняття рішення про реконструкцію бувшої казарми під багатоквартирний житловий будинок по вул. Прикордонній, 4, КП «Житомирпроект» розробляється проектно – кошторисна документація на 48 квартирний будинок. Земельна ділянка під даним об’єктом оформлена і належить Овруцькій міській раді. На сьогоднішній день надійшли інвестиційні пропозиції від будівельної компанії – забудовника, яка запропонувала провести роботи з реконструкції даного приміщення. Це ТОВ «Буддресурсекономія», яке вже виконувало в місті реконструкцію казарми по вул. Металістів, 5 під житловий будинок, який зданий в експлуатацію та заселений мешканцями.

Інший об’єкт, який підлягає реконструкції – це недобудоване приміщення по вул. героїв Майдану, 70В. На даний час проводиться робота по визначенню його подальшого призначення та виготовленню документації.

Третій об’єкт, який пропонується до впровадження – це готель «Овруч» по вул. Тараса Шевченка, 33. Даний об’єкт має всю інженерну інфраструктуру. Проводиться робота по впорядкуванню документації.

Керуючись п. 7 ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника юридичного відділу Муліванцева О.В. та провідного спеціаліста з питань місцевого економічного розвитку Левківської О.П. взяти до відома.
  1. Заступнику міського голови – начальнику фінансово-економічного відділу Рибинській Н.М., відділу житлово-комунального господарства та реєстрації (Зубрійчук Т.І., Мошковська Т.В.), начальнику відділу регулювання земельних відносин Жуку С.П., начальнику юридичного відділу Муліванцеву О.В. підготувати на розгляд чергової сесії Овруцької міської ради проект рішення про участь територіальної громади м. Овруч в особі Овруцької міської ради у реконструкції бувшої казарми під багатоквартирний житловий будинок по вул. Прикордонній, 4 в м. Овруч та проект договору про спільну участь у реалізації цього проекту.
  1. Начальнику відділу регулювання земельних відносин Жуку С.П., начальнику юридичного відділу Муліванцеву О.В. вжити заходів щодо оформлення права власності за територіальною громадою м. Овруч в особі Овруцької міської ради на земельну ділянку під недобудованим приміщенням по вул. Героїв Майдану 70-В, що перебуває у комунальній власності м. Овруч.
  1. Відділу житлово-комунального господарства та реєстрації (Зубрійчук Т.І., Мошковська Т.В.), начальнику відділу регулювання земельних відносин Жуку С.П.:
  • Прискорити роботу щодо оформлення права власності на будівлю готелю по вул. Тараса Шевченка, 33 та виділення частки майна комунальної власності, що належить у цьому об’єкті територіальній громаді м. Овруч в особі Овруцької міської ради.
  • Розглянути та внести пропозиції по питанню можливого припинення права постійного користування КП «Комунальник» Овруцької міської ради земельною ділянкою під будівлею готелю по вул. Тараса Шевченка, 33.
  1. Виконавцям, зазначеним у пунктах 2-4 даного рішення проінформувати виконавчий комітет міської ради про хід виконання вищезазначених заходів до 05 липня 2016 року.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансово-економічного відділу міської ради Рибинську Н.М., заступника міського голови – начальника відділу житлово-комунального господарства та реєстрації Зубрійчук Т.І.

 

Міський голова                                                                                        І.Я.Коруд

 



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=