Проект рішення “Про визнання рішення 35-ої сесії V скликання Овруцької міської ради від 18.06.2010 року № 137 таким, що втратило чинність”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять друга сесія                                                              VІІ скликання

від 22 грудня 2016 року           №

Про визнання рішення 35-ої сесії V скликання
Овруцької міської ради від 18.06.2010 року

№ 137 таким, що втратило чинність

У зв’язку із прийняттям Овруцьким міським головою розпорядження від 5 грудня 2016 року №271 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсного відбору, призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ та організацій, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Овруча, укладення та розірвання з ними контрактів», що відповідає вимогам статей 17, 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада:

ВИРІШИЛА:

  1. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Овруча, укладення та розірвання з ними контрактів, затверджене рішенням 35-ої сесії V скликання Овруцької міської ради від 18.06.2010 року № 137 (із змінами та доповненнями), визнати таким, що втратило чинність.
  2. Дане рішення набуває чинності 31 грудня 2016 року.

 

Міський голова                                                                                 І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=