Активна молодь – майбутнє нашого міста та нашої держави!

Вчора в залі нарад міської ради відбулась зустріч міського голови Івана Коруда, депутатів та членів виконкому міської ради з вихованцями гуртка юних журналістів що працює на базі ЦДЮТ.
Мета зустрічі – запровадження активної співпраці з молоддю міста для вивчення їх потреб, проблем, втілення в життя ідей, які вони пропонують, а їх чимало!
Відвідавши звіт юних журналістів, що відбувся на минулому тижні в ЦДЮТ, вражають написані вірші, професійні нариси та інтерв’ю, і все це – робота активної молоді нашого міста.
Варто зазначити, що вихованці гуртка постійно співпрацюють з міською радою, адже завжди з міським головою вітають ветеранів нашого міста зі святами.
Президент гуртка Артем Котюк від імені всіх його підопічних висловив бачення молоді щодо розвитку міста. Основні з ідей – столи для шахів та тенісу, що мають бути розташовані в місцях відпочинку овручан; встановлення безкоштовного доступу до мережі інтернет в парках та скверах міста (Wi-Fi); залучення молоді до озеленення міста – висадки молодих деревців та шефство над вулицями міста (такий собі «Зелений патруль»)
Все, над чим працюють журналісти, друкується в невеличкому виданні «Журфакер», яке розповсюджується містом безкоштовно у вигляді брошури.
Молодіжною громадською організацією «Ліга Молоді» був запропонований проект створення Молодіжної Ради при Овруцькій міській раді. Положення про цей дорадчий орган також обговорювалось з журналістами. Наразі, Положення буде обговорюватись на найближчому засіданні виконавчого комітету Овруцької міської ради та втілене в життя. Активна молодь – майбутнє нашого міста та нашої держави!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=