Проект рішення “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста, що можуть бути в 2017 році передані в оренду.”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять шоста  сесія                                                                        VІІ  скликання

від 03 квітня 2017 року  №

Про затвердження переліку об’єктів
комунальної власності територіальної громади міста,

що можуть бути  в 2017 році передані в оренду.

Розглянувши лист директора комунального підприємства «Комунальний ринок» Овруцької міської ради від 09.03.2017 року  № 01-17/17, на виконання вимог частини четвертої статті 7 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», в редакції Закону № 3269-VI від 21.04.2011, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації спільного засідання постійних депутатських комісій міської ради від 31.03.2017 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста, що можуть бути в 2017 році передані в оренду:

1.1. Приміщення готельного комплексу «Овруч» по вул.Т.Шевченка,33-а, що знаходиться на балансі КП «Комунальний ринок» Овруцької міської ради.

  1. Витрати, пов’язані з передачею об’єктів в оренду, покласти на орендарів.
  1. Всі організаційні відносини, пов’язані з реалізацією передачі комунального майна в оренду, делегувати виконавчому комітету Овруцької міської ради.
  1. Затверджений перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста, що можуть бути в 2017 році передані в оренду, оприлюднити в засобах масової інформації та на веб-сторінці міської ради.

 

Міський голова                                                                           І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=