Проект рішення “Про результати проведення інвентаризації об’єктів комунального майна, що перебуває у власності територіальної громади міста Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

проект

Р І Ш Е Н Н Я

Двадцять восьма сесія                                                                        VІІ  скликання

Від  19 травня 2017 року         №

Про результати проведення
інвентаризації об’єктів комунального майна,
що перебуває у власності територіальної

громади міста Овруч

Заслухавши та обговоривши інформацію головного бухгалтера Стельникович Т.Г. про результати проведення інвентаризації об’єктів комунального майна, що перебуває у власності територіальної громади м. Овруч, міська рада відмічає, що станом на 01.04.2017 року на балансі міської ради знаходиться 30 об’єктів нерухомого майна. З метою забезпечення стабільної діяльності Овруцької міської ради Житомирської області, керуючись ст.ст. 78, 136 Господарського кодексу України, ст.ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Інформацію головного бухгалтера Стельникович Т.Г. про результати проведення інвентаризації об’єктів комунального майна, що перебуває у власності територіальної громади м. Овруч станом на 01.04.2017 року прийняти до відома та взяти на контроль.
  2. Фінансово-економічному відділу (Рибинська Н.М.) забезпечити належний облік 65 об’єктів комунального майна, які є власністю територіальної громади м. Овруч.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій на заступника міського голови-начальника фінансово-економічного відділу Рибинську Н.М..

 

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=