«Свято прощання з дитинством»

«Свято прощання з дитинством» саме так всі звикли називати випускний вечір. В нашому місті 5 навчальних закладів феєрично організували прощання зі школою та ліцеєм й вручили юним овручанам їх перші документи – атестати та дипломи.
12 учнів цього річ закінчили школи із золотими та срібними медалями, 19 – Овруцький професійний ліцей з «червоним» дипломом.
Не оминув увагою випускників міський голова Іван Коруд і був присутнім на кожному випускному вечорі, де привітав винуватців заходу з важливою життєвою подією, а найкращих випускників – грошовими преміями та грамотами Овруцької міської ради.
Варто нагадати, що у місті діє Програма «Обдарована молодь» згідно якої в 2016 році на нагородження дітей було виділено 50 тис.грн., а в цьому році – 91 тис.грн. Із міського бюджету виділено 60 тис. на ремонт Малої академії, 27 тис. – для музичної школи на придбання електронного піаніно та сценічних стільців, 201 тис.грн. виділено районній раді на харчування дітей у дитсадочках, 2,5 тис.грн. – для придбання мультимедійного екрану Овруцькому ЦДЮТ.
Також у місті діє Програма розвитку фізичної культури та спорту. Згідно цієї програми проводяться безліч турнірів та змагань, закуплено обладнання для спортивних та ігрових майданчиків (в минулому році на 400 тис.грн., в поточному році на 200 тис.грн.), виділено 18 тис.грн. на ремонт спортивної школи, 20 тис грн. – для придбання спорт. школою фізкультурного інвентарю, спортивної форми та аксесуарів. Продовжується будівництво спортивного майданчика по вул. Героїв Майдану – вартість даного будівництва 1 мільйон 33 тис. грн. В поточному році розпочнеться будівництво Фізкультурно-Оздоровчого комплексу за сприяння депутата Верховної Ради Арешонкова В.Ю., за що йому велика вдячність і повага.
В поточному році запроваджено Стипендію міської ради для відзначення кращих учнів міських ЗОШ, стипендіатів буде визначено за підсумками навчального року.
Щиро бажаємо кожному випускнику обрати правильну життєву дорогу! Легких вступних іспитів та плідного навчання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=