Проект рішення “Про передачу проектно-кошторисної документації балансо утримувачу КП «Овруч» Овруцької міської ради.”

проект

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Тридцять шоста    сесія                                                                VІІ  скликання

від «24» жовтня   2017 року    №

Про передачу проектно-кошторисної
документації балансо утримувачу

КП «Овруч» Овруцької міської ради.

У зв’язку з завершенням робіт по об’єкту «Реконструкція існуючого світлофорного об’єкту» та з метою раціонального використання та обслуговування основних засобів, які знаходяться на балансі Овруцької міської ради, керуючись  ст. 78, 136 Господарського кодексу України, ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісій міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій від 23.10.2017 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Виконавчому комітету Овруцької міської ради передати балансоутримувачу КП «Овруч» Овруцької міської ради проектно-кошторисну документацію та копії первинних документів по об’єкту: Реконструкція існуючого світлофорного об’єкту» в м. Овруч перехрестя вул.. Тараса Шевченка (Радянська) та вул. Героїв Майдану(Сабурова).
  1. КП «Овруч» Овруцької міської ради (Дубу А.І.) збільшити балансову вартість на загальну суму 417444.59 грн (чотириста сімнадцять тисяч чотириста сорок чотири грн. 59 коп проведених видатків по об’єкту : Реконструкція існуючого світлофорного об’єкту»
  1. Фінансово-економічним відділам  Овруцької міської ради та КП «Овруч» Овруцької міської ради оформити акт прийому-передачі зазначеного майна та внести відповідні зміни до реєстру бухгалтерського обліку.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій на заступника міського голови – начальника фінансово-економічного відділу Рибинську Н.М

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд

Чичирко М.В. ________        Савченко М.І. ________     Ковальчук Л.І.  ________

 Савченко М.І. ________       Горченко В.С. ________



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=