Рішення №184 виконкому міської ради “Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від   19.10.2017 року              №  184

Про хід виконання заходів з благоустрою

та поліпшення санітарного стану території міста Овруч

На виконання рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради № 165 від 14.09.2017 року «Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста Овруч», з метою наведення належного санітарного стану в місті і забезпечення санітарного-екологічного благополуччя мешканців, комунальними підприємствами Овруцької міської ради проведено значний обсяг робіт.

КП «Овруч» проведено повторне скошування трави та бур’янів на в’їздах у місто Встановлено додаткові контейнери для сміття по вул. Б.Хмельницького. Проведено моніторинг контейнерних майданчиків для сміття на предмет заміни контейнерного обладнання, яке знаходиться в неякісному стані на нові. З метою забезпечення належного санітарного стану міста, працівниками відділу «Саночистка» постійно проводиться робота з  прибирання вулиць, тротуарів, парків, скверів, площ міста від опалого листя. Проведені роботи з прибирання узбіччя дороги від дерев’яної стружки біля залізничного мосту по вул. М.Ващука. З метою не допущення накопичення сміття, КП «Овруч» вчасно здійснюються заходи по вивезенню сміття з контейнерних майданчиків міста, згідно графіків та схем-маршрутів, затвердженими рішенням виконавчого комітету Овруцької міської ради Житомирської області від 24.02.2017 року № 19. Постійно ведеться контроль за санітарним станом та прибиранням кладовищ. Проведено роботу з прибирання військового кладовища по вул. Танкістів до дня Партизанської слави. Проведено роботи зі встановлення дорожніх знаків в кількості 21 штуки, згідно схеми «Організації дорожнього руху на транспортних розв’язках кільцевого типу на автомобільних дорогах загального користування», затвердженого Службою автомобільних доріг в Житомирській області та погоджено з УПД ГУ НП в Житомирській області.

КП «Гарне місто» проводиться робота по заміні старих вхідних дверей на нові металеві з кодовим замком. Проводились рейди по відлову безпритульних собак у кількості 7 шт. з метою їх стерилізації у ветеринарній лікарні. Працівниками підприємства скошено траву на прибудинкових територіях.

  • КП «Водоканал» щотижня здійснюються обстеження стану ливнеприймальників та прочистки ливневої каналізації у зв’язку із опаданням листя. Відремонтовано парапет біля Овруцької міської ради. Розпочато будівельні роботи по реконструкції Центрального парку.

Відповідно до п. 2 ч. 2. ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись п.п. 7 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію т.в.о. першого заступника міського голови Чичирка М.В. про хід виконання заходів з поліпшення санітарного стану та благоустрою міста Овруч, взяти до відома.
  1. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради:

2.1.     Здійснити заходи по підрізанню дерев біля ПЧ-11 по вул. Романа Шухевича, С.Корольова, Ю.Тютюнника, Житомирській, О.Береста, Лесі Українки, Новогачищанська, ДНЗ №6, Парк Пам’яті.

2.2.     Провести роботи по знесенню аварійних дерев по місту;

2.3.     Забезпечити прибирання вулиць, парків, скверів міста від опалого листя;

2.4.     Вчасно здійснювати вивіз сміття з контейнерних майданчиків, не допускати його накопичення;

2.5.     Проводити відповідну претензійно-позовну роботу із суб’єктами господарювання, які мають заборгованість перед підприємством за надані послуги з вивезення ТПВ;

2.6.       Забезпечити санітарний стан на кладовищах та здійснити реєстрацією поховань;

2.7.       Здійснити ремонт тротуарів по вул. Героїв Майдану, Б.Хмельницького, Відродження;

2.8.       Забезпечити належне освітлення вулиць міста;

2.9.       Відремонтувати сходи, які розташовані від вул. Ручейної до вул. Л.Толстого;

2.10.     Здійснити грейдування та підситання доріг з грунтовим покриттям в районах «Гептари» та «Кизіли», вул. Західна.

  1. Комунальному підприємству «Гарне місто» Овруцької міської ради:

3.1.   Здійснювати заходи по відлову безпритульних собак та забезпечити виконання Програми щодо здійснення заходів спрямованих на зменшення захворювання домашніх тварин на сказ у м. Овруч на 2016 – 2018 роки затвердженої рішенням сьомої сесії міської ради VII скликання № 150, постійно проводити роботу по відлову та стерилізації безпритульних собак;

3.2.   Перенести пісочницю на дитячому ігровому майданчику в безпечне місце по вул. Базарній 10/9;

3.3.   До 27.10.2017 року облаштувати прибудинкову територію по вул. Базарній, 10/9;

3.4.   Завершити ремонт паркану по вул. Відродження та розпочати на перехресті вулиць Героїв Майдану – І.Богуна;

3.5.   Забезпечити належне освітлення прибудинкової території;

3.6.   Здійснити поточний ремонт розподільчих внутрішніх водопровідних мереж в багатоповерхових будинках;

3.7.   До 1 листопада поточного року завершити облаштування автостоянки по вул. Київській, 70, 72, М. Ващука, 3.

  1. Комунальному підприємству «Водоканал» Овруцької міської ради:

4.1.   У зв’язку із опаданням листя продовжувати щотижня здійснювати обстеження стану ливнеприймальників та прочистку ливневої каналізації;

4.2.   Прийняти на баланс для подальшого обслуговування гідротехнічні споруди по вул. Ручейна, Карпинського, Ш.Алейхема, Озерна;

4.3.   Забезпечити прочищення гідротехнічних споруд (каналів) по вул. Макарія Овруцького та по мікрорайону Гептари;

4.4.   Забезпечити виконання подання Овруцького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області від 08.09.2017 року № 560 щодо покрашення якості води за органолептичними показниками;

4.5.   Відновити водовідведення по вул. О.Ольжича та Ю.Тютюника (встановити лотки);

4.6.   Відремонтувати сходи, які розташовані з вул. Ш.Алейхема до вул. Василівської та сходи з вул. С.Бандери до вул. Князя Олега.

  1. Зняти з контролю рішення виконкому міської ради від 14.09.2017 року №165.
  2. Інспекції по контролю за дотримання Правил благоустрою території м.Овруч спільно із дільничними офіцерами Овруцького відділення Коростенського відділу поліції ГУ НП України щотижня у санітарний день-четвер, здійснювати обстеження міста та вживати заходи адміністративного впливу до порушників Правил благоустрою.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. першого заступника міського голови Чичирка М.В.

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд

Секретар  міської  ради                                                          Чичирко М.В.

Керуюча справами                                                                           Савченко М.І.

Начальник юридичного відділу                                              Муліванцев О.В.

Провідний спеціаліст                                                             Огородов Д.В.



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=