Заходи 14 та 15 жовтня

14 жовтня 2017 року виявилось насиченим на події, адже цього дня Україна відзначала День Захисника України, День українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.
В цей день до Овруча з концертом завітала Житомирська філармонія ім. С. Ріхтера, подарувавши присутнім в районному будинку культури насичену концертну програму: грав баян, домбра, бандура, балалайка, співали пісні як сучасні так і класичні!
15 жовтня розпочалось з покладання квітів до пам’ятних знаків та меморіальних дощок міста. Пам’ять загиблих вшанували голови ветеранських громадських організацій разом з міським головою Іваном Корудом. Урочисте відкриття нового спортивного майданчику біля дитячо-юнацької спортивної школи, реконструкція якого відбулась за підтримки народного депутата Володимира Арешонкова продовжило свято. Також цього дня вітали волонтерів, учасників АТО на Сході України, прикордонників та ліквідаторів. Новий майданчик одразу був випробуваний юними спортсменами, адже о 12-00 розпочався фінал змагань з міні футболу серед команд ДЮСШ.
Започаткований в минулому році квест «Ігри патріотів» серед учнів шкіл стартував з нового спортивного майданчика. Цьогоріч у змаганні прийняли участь команди 3-х шкіл: ЗОШ № 1, 3 та 4. На протязі 4-х годин команди шукали по місту підказки й подолали маршрут з 13-ти станцій. Першими із завданням впорались учні ЗОШ № 1 за що були нагороджені сертифікатом в кафе на суму 1000 грн, друге місце посіла команда учнів ЗОШ № 3, і нагороджена сертифікатом в кафе на суму 700 грн, почесне третє місце вибороли учні ЗОШ № 4 та сертифікат в кафе на суму 500 грн. Також капітани команд отримали безкоштовний місячний абонемент у фітнес-клуб «Olimp-GYM».
Всі присутні на святі мали змогу поласувати традиційною кашею від прикордонників, яка була, як завжди, смачною та ситною, адже приготовлена з любов’ю до овручан.
Учні гімназії та школи № 3 продемонстрували не аби яку підготовку у смузі перешкод – збирання та розбирання автомату, вдягання бронежилету, збирання речей солдата, перенесення на носилках пораненого та багато іншого. Було на що подивитись та чого навчитись у юних захисників, серед яких були як хлопці, так і дівчата!
Прихильники футболу мали змогу подивитись футбольний матч на Кубок Захисника України, який розігрувався між командами ФК «Гладковичі» с. Гладковичі та ФК «Лісівник-Полісся» с. Тхорин, в якому перемогу з рахунком 1:0 отримала команда з с. Гладковичі.
Висловлюємо щирі слова вдячності всім, хто допоміг в організації та проведенні свята, а саме: народному депутату України В.Ю. Арешонкову, політичній партії «НАШ КРАЙ» голова осередку – В.Л. Кисіль, політичний партії «УКРОП» голова осередку – С.А. Лобик, військовому комісару М.І. Левківському, власнику фітнес-клубу «Olimp-GYM» – О.Й. Іванову, начальнику відділу прикордонної служби «Овруч» К.О. Дремлюзі, ФОП Т.О. Борисевич, ПАТ «Хлібозавод» – генеральний директор Куліш В.П., ФОП О.К. Бородій, ДЮСШ – директор Р.В. Воробей, працівникам районного будинку культури та центру дитячої та юнацької творчості та школам міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=