Тепер заробітну плату можна перевірити в інтернеті

Шановні, мешканці Овруцького району, пропонуємо Вам зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України, адже  всі працюючі громадяни зможуть контролювали свою зарплату і виплату єдиного соціального внеску роботодавцем через інтернет.

Тепер кожен, хто працює, може зареєструватися на веб-порталі пенсійного фонду. Таким чином буде мати доступ до свого особистого кабінету. У ньому зможе звірити зарплату. Побачити, які за нього платяться внески. Контролювати свій страховий стаж та сплату роботодавцем єдиного соціального внеску. Кожен працівник матиме доступ лише до своїх даних. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

Зараз трудова книжка не підтверджує страховий стаж (з 01.01.2004 року страховий стаж підтверджується на підставі даних з системи персоніфікованого обліку). Є випадки, коли роботодавці йшли на обман. Робили записи в книжку, а страхові внески не сплачували. Люди чесно працювали, були оформлені, але отримали неповний стаж.

Отже, для реєстрації у якості користувача Веб-порталу ПФУ Вам необхідно виконати наступні кроки:

  1. Прийдіть до Овруцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області за адресою вул. Гетьмана Виговського, 12,  м. Овруч з паспортом та реєстраційним номером облікової картки платника податків (за наявності) та оформіть заяву.
    Внесені у заяву відомості перевіряються, вносяться до інформаційної системи Пенсійного  фонду.
    Вам друкується розписка про одержання заяви, а також (важливо!!!) «реєстраційний код».
    Цей код необхідний Вам для реєстрації на Веб-порталі, отже, зберігайте його в таємниці до моменту закінчення реєстрації!
  1. Завершіть реєстрацію, зайшовши на Веб-портал ПФУ в мережі Інтернет і вибравши пункт меню «Реєстрація на порталі».
    Заповніть реєстраційну форму. Звертаємо Вашу увагу, що логін та пароль бажано вибирати такими, що не містять Ваших справжніх імен та прізвищ. Виконання такої рекомендації підвищить рівень захисту Ваших персональних даних.
    На введену Вами електронну адресу прийде лист, необхідний для підтвердження реєстрації.
    Після підтвердження Ви отримаєте повідомлення Веб-порталу про успішне закінчення реєстрації.

За довідками звертатися за телефоном 4-27-56, E-mail: ovruck16r@zt.pfu.gov.ua, сайт веб-порталу: http://portal.pfu.gov.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=