Щиро дякуємо за підтримку та реалізацію заходів щодо розвитку нашої громади!

Від імені жителів нашої громади хочеться висловити слова вдячності Народному депутату України Арешонкову Володимиру Юрійовичу за відмінне виконання депутатських обов’язків, небайдуже ставлення до своїх виборців, за людяність, доброту, щедрість, готовність прийти на допомогу.

У 2017 році Овруцькою міською радою було проведено ряд робіт, які б неможливо було розпочати без підтримки небайдужих до нашої громади людей. А саме Народного депутата Арешонкова Володимира Юрійовича. За його сприяння було виділено субвенцію з державного бюджету, в розмірі 3 млн. грн., на проведення реконструкції будівлі котельні під фізкультурно-оздоровчий комплекс за адресою вул. Гетьмана Виговського, 15 Б. Згідно проектно-кошторисної документації в комплексі планується розташування громадської лазні та спортивного тренажерного комплексу та ін. Строки виконання робіт згідно будівельного паспорту – 2018 рік. А також виділено 950 тис. грн. для технічного переоснащення ВНС №2 другого підйому м. Овруч, що призвело до зменшення питомих витрат електроенергії при видобуванні питної води і здешевлення її вартості для жителів міста.

З метою впровадження здорового способу життя серед жителів громади Овруцькою міською радою реконструйовано спортивний майданчик по вул. Героїв Майдану біля дитячо-юнацької спортивної школи. За підтримки Володимира Юрійовича виділено субвенцію з державного бюджету – 150 тис. грн. на встановлення ролікодрому, спортивних “антивандальних” тренажерів, футбольного поля, тощо.

Допомога народного депутата нашому місту триває не перший рік, так у 2016 році Овруцька міська рада отримувала субвенцію у розмірі 602,600 тис. грн. на будівництво бюветів. На сьогоднішній день у місті функціонує 10 бюветів, які забезпечують жителів якісною питною водою.

На  запрошення Володимира Юрійовича депутатський корпус, члени виконавчого комітету міської ради, молодіжна рада та інші бажаючі овручани, у липні цього року, відвідали ВРУ та мали змоги поспілкуватися з народними депутатами.

Вже не перший рік на новорічні свята Народний депутат Арешонков В.Ю. радує дітвору Овруччини солодкими подарунками, а також за його підтримки проведено численні святкові заходи, які відбувалися у місті.

Щиро дякуємо Володимиру Юрійовичу за підтримку та реалізацію заходів щодо розвитку нашої громади.

Сподіваємось на подальшу співпрацю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=