КП «Водоканал» Овруцької міської ради надає інформацію про виконані роботи за лютий місяць 2018 року

КП «Водоканал» Овруцької міської ради надає інформацію про виконані роботи за лютий місяць 2018 року:

  • Надання послуг з обслуговування шахтних колодязів та бюветівпо вулицях: Гетьмана Виговського, 33а; Павла Ковжуна, 5а; Озерна, 19а; Танкістів,8а; Довженка, 9а; Т.Шевченка, 4,89; Західна, 14;Ручейна, 23,5,5а, І.Богуна, 70; І. Гонти, І Сірка, 10; Січових Стрільців, 2а; Прорізна, 25а; Ващука, 3а, Т. Шевченка, 42б, 24а; пров. Стадіонний, 4а; героїв Майдану, 25б; Танкістів, 25; Набережна, 12б; Київська, 70б, Б. Хмельницького, 34д в м. Овруч.
  • Надання послуг з обслуговування шахтних колодязів по вулицях: Гетьмана Виговського 33а; Т. Шевченка, 4,89; Західна, 14а; Ручейна, 23,5,5а; Озерна, 19а; Танкістів, 8а; Довженка, 9а; Західна, 14; Ручейна , 23,5,5а; І. Богуна, 70; І. Гонти, І. Сірка, 10а, Прорізна, 25а; Павла Ковжуна, 5а.
  • Поточний ремонт водопровідної мережі по вул.. Північній, 9 в м. Овруч.
  • Поточний ремонт обладнання водопровідних мереж в с. Черепин.
  • Благоустрій. Поточний ремонт липневої каналізації мережі по вул.. Залізничній в м. Овруч.
  • Поточний ремонт свердловин № 16, 18 ВНС в №1 в м. Овруч.
  • Поточний ремонт свердловин із заміною насосного обладнання ВНС №1, №2.
  • Поточний ремонт каналізаційного колектора очисних споруд по вул.. Металістів в м. Овруч.

Виконано робіт на загальну  суму: 267363,27

Постійно проводяться роботи з обслуговування мереж, обладнання і устаткування на ВНС і КНС підприємств для забезпечення безперебійного надання послуг споживачам. У лютому продовжувалися роботи з прибирання прилеглої території та благоустрою на ВНС та очисних спорудах, проведені ремонтні роботи у приміщенні насосної станції на очисних спорудах та на ВНС підприємствах.

Проводяться профілактичні роботи щодо перевірки насосів на свердловинах ВНС.

По вул.. Північній проведено ремонт каналізаційної мережі. Проводилися роботи з прочищення каналізаційної мережі та оглядових колодязів по вул.. Т. Шевченка, Б. Хмельницького, Героїв Майдану.

На очисних спорудах проводились роботи з ремонту 2-го аерофільтра, проведено ремонт 1-го насоса в насосній станції на території очисних споруд.

Продовжувались роботи із заготівлі дров, косіння, вирубування корчів на прилеглій території, прибирання від снігу прилеглої території очисних споруд підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=