Проект рішення виконкому “Про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста та території Овруцької ОТГ”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  24.04.2018 року                   №

Про хід виконання заходів з благоустрою
та поліпшення санітарного стану території міста

та території Овруцької ОТГ

Заслухавши та обговоривши інформацію економіста відділу житлово-комунального господарства і благоустрою Редчиця О.П. про хід виконання заходів з благоустрою та поліпшення санітарного стану території міста Овруч та старостинських округіх.

Відповідно до п. 2 ч. 2. ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», керуючись п.п. 7 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію економіста відділу житлово-комунального господарства і благоустрою Редчиця О.П. про хід виконання заходів з поліпшення санітарного стану та благоустрою міста Овруч та старостинських округів, взяти до відома.
  2. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради:

2.1.     Завершити поточний ремонт вуличного освітлення згідно протоколів в с. Дівошин.

2.2.     Здійснити заходи з благоустрою на військовому кладовищі м. Овруч, а саме: прибирання сміття та побілку дерев тв бордюр до 08.05.2018 року.

2.3.     Провести заходи з підбілювання дерев по місту до 08.05.2018 року.

2.4.     Продовжити підсипання щебнем сміттєвих майданчиків по місту до 05.05.2018 року.

2.5.     Завершити обстеження вулиць міста з твердим та грунтовим покриттям для проведення поточного ремонту (грейдування) до 01.05.2018 року.

2.6.     До 08.05.2018 року встановити сміттєві урни по центральних вулицях міста та в місцях де є необхідність додаткових урн.

2.7.     Завершити встановлення дорожніх знаків на території Овруцької ОТГ.

2.8.     Проводити заходи з підмітання механічною щіткою вулиць та тротуарів міста для наведення санітарного стану.

2.9.     Встановити банери соціального характеру «Не смітити» на вулицях міста та в с. Бондари біля з/д переїзду.

2.10.   Розпочати заходи з оброблення клумб по місту та клумб в центральному парку.

  1. Комунальному підприємству «Гарне місто» Овруцької міської ради:

3.1.   Забезпечити виконання Програми щодо здійснення заходів спрямованих на зменшення захворювання домашніх тварин на сказ у м. Овруч на 2016 – 2018 роки затвердженої рішенням сьомої сесії міської ради VII скликання № 150;

3.2.   Опрацьовувати з населенням питання заміни дверей за дольовою участю населення 50%.

3.3.   Обстежити та відремонтувати дитячі ігрові майданчики на прибудинковій території до 08.05.2018 року.

3.4.   Облаштувати автостоянку біля будинку № 3 по вул. М.Ващука.

3.5.   Здійснити підсипання, грейдерування прибудинкової території.

  1. Комунальному підприємству «Водоканал» Овруцької міської ради:

4.2.       Розпочати роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт центрального парку в м. Овруч Житомирської області», до 08.05.2018 року встановити вуличне освітлення парку.

4.4.       За сприяння погодних умов провести роботи по ливневій каналізації на площі Вокзальній.

4.5.       Продовжити роботи по інженерних мережах по вул. Т. Булиби-Боровця та Набережна до початку проведення капітального ремонту з асфальтування дорожнього покриття.

4.6.       Тримати на контролі питання виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту колектору по очисних спорудах.

4.7.       Закінчити заходи з водовідведення по вул. Зелена.

  1. Т.в.о. старости спільно з відділом житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради:

5.1.       Закінчити обстеження вулиць, доріг старостинського округу з твердим та грунтовим покриттям для проведення поточного ремонту (грейдування) та надати пропозиції у відділ житлово-комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради.

5.2.       Забезпечити виконання рішення виконкому міської ради від 14.02.2018 року № 84 «Про закріплення територій за підприємствами, організаціями та установами для проведення заходів з благоустрою на дорогах загально державного значення та загального користування» та звітувати про виконану роботу у відділ житлово-комунального господарства і благоустрою Овруцької міської ради.

5.3.       Просити представників загально освітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів старостинського округу до весняного місячнику з благоустрою провести заходи з прибирання грунту з дорожнього покриття вулиць населених пунктів та привести до належного стану пам’ятники та визначні місця старостинських округів.

5.4.       Території худобомогильників (огородити, прибрати забур’янення, порослі насадження, обладнати в’їзними воротами, встановити таблички «Худобомогильник» та обладнати під’їзну дорогу.

  1. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради:

6.1.       Провести роботи по встановленню вуличного освітлення в с. Заськи Черепинського старостинського округу до 08.05.2018 року.

6.2.       Надати пропозиції та черговість проведення поточного ремонту (грейдування) вулиць, доріг старостинського округу з твердим та грунтовим покриттям в розрізі твердого та грунтового покриття на затвердження до виконкому міської ради.

6.3.       Забезпечити виконання рішення виконкому міської ради від 14.02.2018 року № 84 «Про закріплення територій за підприємствами, організаціями та установами для проведення заходів з благоустрою на дорогах загально державного значення та загального користування» на чергове засідання виконавчого комітету підготувати звіт про виконану роботу по вищевказаному рішенню.

  1. Відділу освіти Овруцької міської ради (Рожку І.А.) провести заходи по огорожі ДНЗ Овруцької ОТГ.
  2. Надати дозвіл гр. Кияниченку Б.А. на озеленення вулиці Набережної в с. Заріччя Зарічанського старостинського округу, у вигляді посадки дерев та їх огорожі.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М., начальника відділу муніципальної поліції Овруцької міської ради Башинського В.І..

Міський голова                                                                                  І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=