Рішення №334 від 16 березня 2018 року “Про звіт директора КП «Гарне місто» Овруцької міської ради щодо виконання фінансового плану і результати діяльності за 2017 рік та перспективний план роботи підприємства на 2018 рік.”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Р І Ш Е Н Н Я

Дев`ята   сесія                                                                             VІІ скликання

Від  16 березня  2018 року      №334

Про звіт директора КП «Гарне місто»
Овруцької міської ради щодо виконання
фінансового плану і результати діяльності
за 2017 рік та перспективний план

роботи підприємства на 2018 рік.

Заслухавши та обговоривши інформацію директора КП «Гарне місто» Грищенка П.А. про виконання фінансового плану і результати діяльності КП «Гарне місто» за 2017 рік та перспективний план роботи підприємства на 2018 рік, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних депутатських комісій міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Інформацію директора КП «Гарне місто» Овруцької міської ради Грищенка П.А. про виконання фінансового плану і результати діяльності КП «Гарне місто» за 2017 рік прийняти до відома.
  2. Затвердити перспективний план роботи комунального підприємства «Гарне місто» на 2018 рік (додаток №1).
  3. Директору КП «Гарне місто» Овруцької міської ради Грищенку П.А. розпочати процедуру формування  тарифів відповідно до Постанови КМУ №869 на утримання будинків та прибудинкових територій.
  4. Керівник КП «Гарне місто» (Грищенко П.А.) та інші матеріально відповідальні особи підприємства несуть персональну відповідальність за виконані роботи підприємством, які мають бути оформлені згідно чинного законодавства та мають підтверджуватись наявністю гарантійних зобов’язань від виконавців робіт.

Міський голова                                                                      І.Я. Коруд


Додаток 1



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=