Рішення №243 виконкому міської ради “Про безпеку дорожнього руху в місті Овруч”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада Житомирської області

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  19.07.2018 року         № 243

Про безпеку дорожнього руху в місті Овруч

Заслухавши інформацію інспектора ГШР Овруцького ВП КВП ГУНП в Житомирській області Мороза Є.М. про безпеку дорожнього руху в місті Овруч, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію інспектора ГШР Овруцького ВП КВП ГУНП в Житомирській області Мороза Є.М. про безпеку дорожнього руху в місті Овруч взяти до відома.
  2. Виконкому Овруцької міської ради спільно з працівниками Овруцького відділення поліції КВП ГУ НП в Житомирської області проаналізувати стан аварійності на вулицях м. Овруч та з урахуванням розташування освітніх закладів визначити місця для обладнання їх засобами примусовими зниження швидкості руху транспортних засобів (лежачих поліцейських) та відповідних дорожніх знаків на ділянках дороги, де застосовуватимуться пристрої примусового зниження швидкості руху транспортних засобів.
  3. Виконкому Овруцької міської ради звернутись до проектної організації для розробки та проектування схеми організації дорожнього руху по ділянках дороги де будуть застосовані засоби примусового зниження швидкості руху транспортних засобів.
  4. Виконкому міської ради звернутись до Служби автомобільних доріг в Житомирській області та Головного Управляння Національної Поліції в Житомирській області з питання погодження встановлення вищевказаних засобів примусового зменшення швидкості.
  5. Комунальному підприємству «Овруч» Овруцької міської ради (Сергійчук О.А.) виконати роботи згідно виготовленого та погодженого робочого проекту по встановленню засобів примусового зменшення швидкості.

Міський голова                                                                                   І.Я. Коруд



  Завантажити документ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розмір тексту-+=